Julecupen 2019

Postet av Nesbyen Idrettslag den 14. Nov 2019

Nesbyen Il Fotballgruppa inviterer også i år til JULECUP i fotball 2. juledag i Nesbyen Idrettshall

Dette er en innendørs fotballcup som passer for hele familien.

Det spilles i to klasser, trim og proff.

Påmelding til post@nesbyenil.no senest søndag 15/12

Faktura blir sendt.

Regler 2019.doc


0 Kommentar

Bringenatten Opp ble nok en gang strålende arrangert av langrennsgruppa i Nesbyen Idrettslag

Postet av Nesbyen Idrettslag den 21. Okt 2019

Bringenatten opp 2019 og finale i Sparebank 1 Motbakkecup Hallingdal gikk søndag av stabelen i realt høstvær på Nesbyen.

Arrangementet samlet 32 deltagere i konkurranseklassen og cirka 100 stykker i trimklassen.

Det ble en oppskriftsmessig seier til skiløperne og søskenparet Marte og Kristen Mikkelsplass fra Bromma IL som begge også vant sammenlagt.

Som bonus satte begge løyperekord.

BRINGENATTEN 2019 K M RES.PDF

BRINGENATTEN 2019 RES.PDF

Poengfordeling total fordelt på løp KVINNER (1).xlsx

Poengfordeling total fordelt på løp MENN (2).xlsx


0 Kommentar

Nybegynnerkurs i japansk sverdkunst

Postet av Nesbyen Idrettslag den 3. Okt 2019

Er du interessert i japansk kampkunst og kultur?

Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu er en av de eldste japanske sverdskolene. Du får nå muligheten til å oppleve denne tradisjonelle treningsformen. 

Du trenger ikke være spesielt sprek for å prøve.

Alle er velkomne! (du må være minst 15 år)

Kurset begynner 22.Oktober kl. 20.00-21.30 i Nesbyen idrettshall i rommet ved løpebanen (gamle spinningrom).

Kom i løstsittende treningstøy og med godt humør!

For mer opplysning kontakt: Michael 95960411 


0 Kommentar

Bringenatten Opp søndag 20. oktober

Postet av Nesbyen Idrettslag den 17. Sep 2019

NIL Langrenn ønsker velkommen til høstens bratteste løp i Nes: BRINGENATTEN OPP 20.oktober 2019. Dette er finalen i Sparebank 1 Motbakkecup 2019

Skogsbilvegen som snirkler seg 425 høydemeter opp på 4,2 km, har lenge vært benyttet som trim- og treningsløype for lokale trimmere og mosjonister. År om annet har det blitt arrangert uhøytidelige testløp opp den svingete og bratte grusvegen. NIL Langrenn har gjort Bringenatten Opp til en fast høsttradisjon.
Mens NIL Friidrett har hatt suksess med sin ”Norges raskeste 5 kilometer” midtsommers på flat asfalt, ønsker NIL Langrenn å arrangere Bringenatten Opp i bratt motbakke når løpssesongen er på hell og vinteren med langrennsesongen er i anmarsj. Vi ønsker å samle så vel løpere og sommeridrettsutøvere som langrennsløpere til kappestrid opp den bratte grusvegen. Vi topper det hele med å ha en mosjonistklasse for dem som rusler eller vil gå med staver. Selv om det er tilbud om tidtaking også i mosjonistklassen, er målet der heller å gjennomføre enn å slå de andre. For noen vil det være viktig å ta tiden for å se om bakkene kan forseres raskere neste år. Den viktigste å slå er deg selv. Om du blir fragått og tiden blir dårlig: Du har uansett slått alle dem som sitter hjemme i godstolen.
Vi håper å se både aktive idrettsutøvere, store og små mosjonister, familier samt deltakere på Friskliv og i turgrupper på startstreken.
Starten i mosjonistklassen går klokken 11, slik at de fleste vil være på toppen når de aktive løperne sliter seg mot mål etter starten kl 12. Vi håper slik å skape en massevandring opp den bratte grusvegen. Så snart sistemann i aktiv klasse er i mål, blir det premieutdeling på toppen med pengepremier til de tre beste i dame – og herreklassen (uansett alder). Det blir flotte uttrekkspremier som trekkes på startnummer slik at det er like stor mulighet til å vinne for både mosjonister og aktive.
Så gjenstår det å se om formen er i anmarsj for skiløperne eller om det er fotballspillere eller friidrettsutøvere som er kjappest opp bakkene. Det er mulighet for dusjing i Nesbyen Idrettshall etter løpet.

START VED HALLINGDAL MUSEUM OG PARKERING VED NESBYEN IDRETTSHALL


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline