Bringenatten Opp søndag 20. oktober

Postet av Nesbyen Idrettslag den 17. Sep 2019

NIL Langrenn ønsker velkommen til høstens bratteste løp i Nes: BRINGENATTEN OPP 20.oktober 2019. Dette er finalen i Sparebank 1 Motbakkecup 2019

Skogsbilvegen som snirkler seg 425 høydemeter opp på 4,2 km, har lenge vært benyttet som trim- og treningsløype for lokale trimmere og mosjonister. År om annet har det blitt arrangert uhøytidelige testløp opp den svingete og bratte grusvegen. NIL Langrenn har gjort Bringenatten Opp til en fast høsttradisjon.
Mens NIL Friidrett har hatt suksess med sin ”Norges raskeste 5 kilometer” midtsommers på flat asfalt, ønsker NIL Langrenn å arrangere Bringenatten Opp i bratt motbakke når løpssesongen er på hell og vinteren med langrennsesongen er i anmarsj. Vi ønsker å samle så vel løpere og sommeridrettsutøvere som langrennsløpere til kappestrid opp den bratte grusvegen. Vi topper det hele med å ha en mosjonistklasse for dem som rusler eller vil gå med staver. Selv om det er tilbud om tidtaking også i mosjonistklassen, er målet der heller å gjennomføre enn å slå de andre. For noen vil det være viktig å ta tiden for å se om bakkene kan forseres raskere neste år. Den viktigste å slå er deg selv. Om du blir fragått og tiden blir dårlig: Du har uansett slått alle dem som sitter hjemme i godstolen.
Vi håper å se både aktive idrettsutøvere, store og små mosjonister, familier samt deltakere på Friskliv og i turgrupper på startstreken.
Starten i mosjonistklassen går klokken 11, slik at de fleste vil være på toppen når de aktive løperne sliter seg mot mål etter starten kl 12. Vi håper slik å skape en massevandring opp den bratte grusvegen. Så snart sistemann i aktiv klasse er i mål, blir det premieutdeling på toppen med pengepremier til de tre beste i dame – og herreklassen (uansett alder). Det blir flotte uttrekkspremier som trekkes på startnummer slik at det er like stor mulighet til å vinne for både mosjonister og aktive.
Så gjenstår det å se om formen er i anmarsj for skiløperne eller om det er fotballspillere eller friidrettsutøvere som er kjappest opp bakkene. Det er mulighet for dusjing i Nesbyen Idrettshall etter løpet.

START VED HALLINGDAL MUSEUM OG PARKERING VED NESBYEN IDRETTSHALLAktivitetsleder (e)

Postet av Nesbyen Idrettslag den 29. Aug 2019

Nesbyen idrettslag søker aktivitetsledere for kommende skoleår.

Arbeidsoppgavene vil være å lede NIL sitt aktivitetstilbud "basis og koordinasjonstrening" for barn og ungdom.

Stillingen er godt egnet for både ungdom og voksne.

Kontakt Helge Jensen for mer info

Søknadsfrist : 15/9-19

Stillingsutlysning aktivitetsleder Nesbyen Idrettslag.pdf
Håndballskole i Nesbyen Idrettshall

Postet av Nesbyen Idrettslag den 22. Aug 2019


REMA1000 HÅNDBALLSKOLE I HØSTFERIEN for 1. - 7. klasse

 

Nesbyen IL v/ håndballgruppa arrangerer
REMA1000 håndballskole i Nesbyen idrettshall ons-, tors-og fredag i høstferien.

Dette håper og tror vi blir skikkelig gøy!

Foreløpig er Finn Terje Bøe, Stine Grangård Leikvold og Mona Indbjør Mathismoen på plass av de voksne som skal lære barna masse artig håndball. Flere ledere kommer på plass etterhvert og tilpasses etter antall påmeldte barn.

 

Håndballskolen er både for de som vil prøve håndball for første gang og for de som har spilt håndball tidligere. Man krysser av for øvet eller nybegynner i påmeldingen, etter hva som passer for ditt barn.

Prisen er 500 kr,-. Det inkluderer håndballskole i 3 dager kl 09.00-15.00, lunsj, håndball og t-skjorte.

Håper å se mange barn i hallen utover høsten, både på håndballskolen og andre aktiviteter!

 

Påmeldingslink : frist 19. september

https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xml%2Fhandballskole&initialname=handballskole_arr_id&print=OK&initialvalue=852&fbclid=IwAR0rBdbBDQXOUwhNxXRTs-stOylM7o8JOXB2QWZLqeBYRMfTX73b9gQFFWA

 Stiftelsen Norges Flotteste Sykkelopplevelse

Postet av Nesbyen Idrettslag den 9. Jul 2019

En inspirasjon for økt aktivitet som kombinerer fysisk utfoldelse, naturopplevelse, spenning og moro. Vi gleder oss til et spennende tilskudd i sykkelbygda Nesbyen! 

Nesbyen IL 

Info sykkelsti.pdf

www.sykkelopplevelse.noE-CO Norges Raskeste føyer seg inn i rekken av veldig bra gjennomførte arrangementer på Nesbyen

Postet av Nesbyen Idrettslag den 8. Jul 2019

Totalt var det 134 startende i konkurranseklassen, noe som er ny rekord. Trimklassen øker også år for men fortsatt plass til mange flere trimmere.Forholdene var glimrende for rask 5 km-løping på Nesbyen. Det var 14-15 varmegrader, lite vind og ei så å si flat løype med få svinger. Mange grep muligheten, og aller raskest var Heidi Hestmark Smalås og Ronny Losoa som vant på henholdsvis 17.15 og 15.02.

Av de lokale så var det Sivert Juven som ble best på tiden 16.20.

Tusen takk til friidrettsgruppa og alle funksjonærer for et flott arrangement.

Resultater E-CO 5KM 2019.PDF


Link til Kondis sin reportasje https://www.kondis.no/mange-sterke-tider-da-smalaas-og-losoa-vant-norgest-raskeste-5-km.6234115-127145.htmlLevert av IdrettenOnline